Hoorcentrum

Leentje Verslyppe

Audiologie focust zich op de preventie, het onderzoek en de behandeling van het gehoor.

Bij hoorcentrum De Waaier specialiseert Leentje zich in het verbeteren en beschermen van het (verminderde) gehoor. We gaan samen op zoek naar een gepaste hooroplossing of gehoorbescherming.

  • Gratis screening van het gehoor
  • Aankoop en aanpassing van hoortoestellen
  • Hoortoestelaanpassing aan huis
  • Garantie en service na aankoop van hoortoestellen
  • Hoorhulpmiddelen, de perfecte aanvulling voor jouw hooroplossing
  • Gehoorbescherming op maat
  • Gehoorbescherming voor kinderen

Hoe kan Leentje je helpen?

Heb je twijfels over je gehoor? Je bent welkom voor een gratis gehoortest en vrijblijvend advies. Er wordt een uitgebreide analyse gemaakt van het gehoor door middel van een audiogram en spraakaudiogram. Leentje zal met jou de gehoortest uitgebreid bespreken en formuleert een gepast advies.

Audioloog hoorcentrum De Waaier Aartrijke Zedelgem Leen Leentje Verslyppe Hoorapparaten

Hoortoestellen

Is er een gehoorverlies opgemerkt, dan word je doorgestuurd naar de NKO-arts. Zij zullen een voorschrift voor hoortoestellen voor je opmaken. Met een voorschrift heb je recht op terugbetaling van hoortoestellen. Het voorschrift van de NKO-arts is zes maanden geldig. Je kan op jouw tempo kiezen wanneer je start met een proef.

Samen vinden we een hooroplossing op maat. Hoortoestellen zijn tegenwoordig discreet en bijna onzichtbaar. Er bestaan zowel toestellen met vervangbare als oplaadbare batterijen. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen, gehoorverlies en de verschillende luistersituaties waar je vaak in vertoeft. Voor iedereen vinden we een geschikte oplossing.

Nadat je een keuze gemaakt hebt, mag je jouw hoortoestellen meenemen naar huis op proef. De proef duurt minstens één maand. Zo kan je wennen aan een nieuwe geluidswereld. Je zult verstelt staan van wat je terug hoort! Pas wanneer jij jouw hoortoestellen niet meer kan missen, wordt de proef afgerond.

Hoorcentrum De Waaier werkt samen met verschillende A-merken op de markt. Hierdoor kunnen we heel gericht op zoek gaan naar de oplossing die voor jou persoonlijk en binnen je budget past. Op die manier heb je de mogelijkheid om verschillende merken, types en prijscategorieën met elkaar te vergelijken tijdens de proefperiode. Leentje helpt jou hier graag wegwijs in.

Hoortoestelaanpassing aan huis

Is het voor jou moeilijk om langs te komen in het hoorcentrum? Ik neem mijn apparatuur mee tot bij je thuis. Neem gerust contact op voor meer info. 

Garantie en service na aankoop van de hoortoestellen

Je hebt steeds vijf jaar garantie en een levenslange service op hoortoestellen. De garantie en service is inbegrepen in de prijs. Je bent dus steeds welkom voor een verdere opvolging van je gehoor en onderhoud van de hoortoestellen. Een jaarlijkse controle wordt aangeraden. 

Naast de garantie kan je ook kiezen voor een omniumverzekering. Bij de omniumverzekering wordt verlies, diefstal en opzettelijke schade gedekt. Meer info? Neem gerust contact op. 

Kocht je ergens anders je hoortoestellen, maar had je graag langsgekomen voor een onderhoud? Heb je nieuwe batterijen, filters, dopjes, droogtabletten of andere onderhoudsproducten nodig? Wees welkom! Neem gerust contact op. 

Tarieven

Leentje werkt als geconventioneerd audiologe. Dit betekent dat zij zich houdt aan de tarieven die door het RIZIV worden opgelegd.

Voor iedereen en elk budget is er een gepaste oplossing. 

Terugbetaling RIZIV≥ 65 jaar18 - 65 jaar< 18 jaar
Twee hoortoestellen€ 1604.42€ 1694.42€ 2782.28
Eén hoortoestel€ 810.45€ 856.00€ 1404.65

Gehoorbescherming op maat

Op maat gemaakte oordopjes die een perfecte geluidsdemping en ultiem comfort bieden. Verschillende toepassingen zijn mogelijk:

Slaap en relax– €99,00

Op maat gemaakte oordopjes oordoppen gehoorberscherming van toepassing op slaap slapen ontspanning

Muziek – €159,00

decilo_soft_linear_ombre

Motor- en schietsport alsook industrie – €149,00

Oordopjes oordoppen op maat voor industrie werk motorsport schietsport

Zwemmen – €99,00

Oordoppen oordopjes op maat zwemmen zwem

Terugbetaling gehoorbescherming op maat

Terugbetaling mutualiteit gehoorbescherming0 - … jaar
Neutraal ziekenfonds Vlaanderen€ 30 elk jaar
Vlaams & neutraal ziekenfonds€ 50 elk jaar
Liberale mutualiteit€ 25 éénmalig

Gehoorbescherming voor kinderen

Alpine Muffy Kids zijn kleine oorkappen die speciaal ontworpen zijn voor baby’s en kinderen. De oorkappen worden gebruikt in lawaaierige omgevingen zoals op feesten en concerten. Ze dempen tot wel 25 dB omgevingsgeluid.

Oorkappen oordoppen oordopjes muffy voor kinderen
Oorkappen oordoppen kinderen baby's baby Muffy

Contact

Neem vrijblijvend contact op met Leentje via: