Rookstopbegeleiding

Elise Vanthorre

Wil je stoppen met roken? Dan sta je er niet alleen voor. Als tabakoloog kan ik jou begeleiden om over te gaan tot rookstop en om een rookstoppoging vol te houden.

Een tabakoloog is een gezondheidsprofessional die je op een deskundige manier kan begeleiden tijdens het rookstopproces.

De titel van erkend tabakoloog is wettelijk beschermd en mag enkel worden toegekend na het behalen van het getuigschrift van de interuniversitaire permanente vorming ‘Tabakologie en Rookstopbegeleiding’ binnen de faculteit Geneeskunde.

Ben jij kandidaat rookstopper? Dan kan je bij mij terecht voor een intakegesprek. Ik kijk naar jouw specifieke situatie en mogelijkheden. Op basis van jouw noden krijg je een begeleiding op maat. We kiezen samen voor de juiste aanpak!

Over Elise

In 2020 studeerde Elise af als apotheker en sindsdien werkt ze in een apotheek in Torhout. Dankzij de combinatie van haar diploma’s van apotheker en tabakoloog kan ze je beter begeleiden. Ze kan je als tabakoloog psychologische ondersteuning bieden om een rookstoppoging aan te vatten en vol te houden. Als apotheker kan ze je terwijl bijstaan bij de keuze en het goede gebruik van de geschikte rookstophulpmiddelen.

Rookstop Rookstopbegeleiding Stoppen met roken tabakoloog tabacoloog Elise Vanthorre Groepspraktijk De Waaier Aartrijke Zedelgem

Tarieven

Rookstopbegeleiding wordt grotendeels terugbetaald. Ook sommige rookstophulpmiddelen worden (gedeeltelijk) terugbetaald.

Jaarlijks heb je recht op vier uur terugbetaalde individuele begeleiding. De eerste consultatie duurt één uur, daarna duren de consultaties een kwartier tot een half uur..

Zonder verhoogde tegemoetkoming betaal je 7,5 euro per sessie van een kwartier. Met verhoogde tegemoetkoming is dit slechts 1 euro.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met Elise via: